Fără frica de moarte!

Vom putea trai cu adevarat, doar atunci cand vom fi pregatiti sa murim.

Pregatiti oricand sa fim chemați inapoi acasa de la “post”. A muri, pare a fi un subiect tabu, al societatii ireal delirante, in care traim.

Toate lumea sarbatoreste obsesiv nasterea, cand este de fapt, doar certitudinea mortii. Daca ne-am nascut, vom si muri. Prima parte, toata lumea o accepta, iar a doua mai putin, spre deloc, patologic.

Doar atunci cand suntem complet aliniati cu acest adevar, toate lucrurile nesemnificative din jurul nostru, se observa a fi exact ceea ce sunt, nesemnificatii!

Pe scara larga a evolutiei, ce sunt toate aceste frici, programari, rautati, lupte pentru delirul ego-ului care se agata de orice si oricine, doar pentru a fugi de adevăr? Si anume, cum ca, cu fiecare moment ce trece, suntem doar cu un moment mai aproape de plecare….

Doar atunci cand rupem toate falsele si temporarele cordoane ombilicale, fata de noi insine, in primul rand, apoi fata de tot si toti care ne orbiteaza, vom atinge pacea adevarului si iubirea Divina, plina de iertare si compasiune….asa cum isi doreste oricine la moarte, sa fie impacat cu toti si toate.

Daca ne-am duce toti calatoria in onoarea deplina a adevarului, ne-am aprecia mai mult, ne-am ierta mai mult, ne-am elibera unii pe altii mai mult, ne-am sarbatori mai mult si ne-am iubi mai mult!

Suntem doar in acest moment…neavand garantia ca vom fi si in urmatorul moment.

Pe patul de moarte, nu va conta nicidecum vreo suparare, vreo ambitie, vreo iluzie a diplomelor, a pozitiilor sociale, a relatiilor bolnavicioase, a cutiei de metal pe 4 roti cu care v-ati plimbat, sau a cutiei de beton in care ati stat!

Toate aceste jocuri de cresa si gradinita, vi se vor parea a fi cea mai evidenta si hilara piesa de teatru, infinit de departe fata de adevarul absolut, de la poarta imbarcarii spre “plecare”….moarte…cuvantul tabu al zilelor noastre.

Imbratisati sfarsitul calatoriei, care este o certitudine si poate asa va veti gasi eliberarea spre vindecare, adevar si spre tot ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta calatorie cu bilet dus-intors pentru noi toti!

 

Cu iubire,

Tu esti eu,
Eu sunt tu,
Iar noi unul.