Cărţi

Tratamentul pas cu pas al sclerozei multiple
prin Api-fito-terapie

Apasă pe imagini pentru a le mări

„Astazi, cu ajutorul dr. Stefan Stangaciu, caruia ii multumesc pentru prietenia, ajutorul si sustinerea de-a lungul acestui drum, a miraculoaselor albine carora le multumim prea putin pentru tot aportul lor la mentinerea vietii pe pamant, mamei mele care a cautat neincetat tratament pentru MS-ul copilului ei si a gasit intr-o carte a lui Stuart Wilde indemnul acestuia catre omenire de a se indrepta spre tratamentul sud-american Ayahuasca pentru prevenirea si vindecarea cauzelor declansatoare care stau la baza unui spectru foarte larg de boli.

Spun toate astea, zambind tuturor cartilor de specialitate, care claseaza aceasta boala, ca fiind una fara vindecare si cu un pronostic sumbru.

Eu sunt dovada ca si aceasta boala poate fi oprita din evolutie si chiar vindecata cu vointa, iubire si disciplina, iar una din lectiile invatate de-a lungul acestor ani este ca boala trebuie privita si primita ca o sansa a sufletul nostru sa se poata intelege, ierta, iubi, accepta, elibera, curata si transcende”.

– Dr. Vanessa Youness

Doctorul si Ayahuasca

Previous
Next

Sărbătorim!

2 an

de la data lansarii cartii “Tratamentul pas cu pas al sclerozei multiple prin Api-fito-terapie” 

13 ani 

de la diagnosticul primit de dr. Vanessa Youness de scleroza multiplă, cu pronosticul de a ajunge in carucior cu rotile in 6 luni!

Unde este vointa, este si putinta!

Sanatate si iubire tuturor!

Lucrări în curs de apariție

  • Dr. V. Youness (2020), Proiectul medical de cercetare al metodelor de decalcifiere a glandei pineale