Cercetare Medicala

Nu urati raul, el se poate dovedi a fi cea mai mare binecuvantare.

Am muncit mult, medical si juridic, pentru acest proiect de cercetare, care intr-o zi, are sa ii salveze inclusiv pe fratii amnezici care au descins “in forta”, crezand ca vom fi surprinsi de vizita lor si de opacitatea intunericului din sufletul lor mort.

Dar nu am fost surprinsi….va asteptam, cu portile si usile larg deschise si cu multa compasiune.

Desigur, ramane perplex in mintea care ii minte, pe procurorii trimisi sageata, cum se explica ca, in telefonul meu erau mesaje primite cu multe zile inainate de descindere, despre tot ce avea sa se intample pas cu pas.

Evident (pentru cei in, lumina si adevar) si confuz (pentru cei in, intuneric si minciuna) ca totusi am acceptat, cu demnitate si curaj, sa aparam adevarul si sa luptam pentru el, spre binele tuturor oamenilor care au atata nevoie de acest tratament.

Tot acest proces a fost frumos si inaltator pentru noi. Putem spune ca am avut parte de una din cele mai minunate ceremonii ale vietii, arestul abuziv, care a durat 3 luni si 3 zile.

Aparam cu credinta, un proiect medical de cercetare, care da, include si terapia medicala cu ceaiul decalcifiant al glandei pineale, Ayahuasca.

Acest ceai, este folosit medical, in multe clinici ale lumii, avand efecte de vindecare a unui larg spectru de boli, inclusiv vindecarea adictiilor, fiind cel mai eficient si puternic anti-drog din lume, de asemenea este folosit de catre multe religii avansate ale lumii si este “tezaur national a Perului”.

Constient, am vrut sa rasune toata munca medicala si legala, depusa in toti acesti ani si toate avizele favorabile primite de la multiple institutii de specialitate si competenta ale tarii.

Chiar daca, cu costul abuzului pe care il complotati diabolic, dar pentru care va multumesc si pe zi ce trece, va voi multumi tot mai mult, pana va va multumi toata planeta pentru eliberarea ei!

Stiam si ca scopul teatrului de slaba calitate ce planuiati sa urmeze, nu avea ca interes, nici planta, nici ceaiul din ea, nici proiectul medical de cercetare, ci doar o boala egotica si un tel politic, plictisitor deja (am mai avut un dosar politic comandat, pe numele meu, la inceputul aceluiasi an).

Iar pentru cine are claritate, ii este evident, de unde au fost comandate ambele atacuri, din patologia nesigurantei de sine a celui ce le-a ordonat, spre executie, procurorilor.

Roata vietii e minunat de rotunda, iar drumul vietii e dus-intors….nimeni nu ramane…toti plecam…doar ca unii dintre noi se trezesc inainte de plecare, iar altii doar la ultima suflare….

Va doresc la toti, trezire, inainte de plecare!

 

Cu iubire,

Tu esti eu,
Eu sunt tu,
Iar noi, unul.